Verifikimi i mësimit shënon një epokë të re për Medresenë “Isa Beu” Përditësuar

Në një ngjarje që shënon një moment historik për Bashkësinë Fetare Islame, zëvendëskryeministri Artan Grubi ka bërë të ditur se pas 40 vitesh nga themelimi i Medresesë dhe pas shumë gjeneratave të medresantëve, kabineti qeverisës ka dorëzuar aktvendimin për verifikimin

Read Full Article