Evropa është në luftë, Lindja është në luftë” – Ali Ahmeti falënderon liderët e Frontit që u bashkuan

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 15 Prill, 2024 22:12

Evropa është në luftë, Lindja është në luftë” – Ali Ahmeti falënderon liderët e Frontit që u bashkuan

Ali Ahmeti tha se u është mirënjohës të gjithë atyre që ju bashkuan Frontit Europian.

Ahmeti shtoi se Europa dhe Lindja janë në luftë dhe kjo luftë është më qendër në Moskë dhe Kremlin.

“Evropa është në luftë, Lindja është në luftë. Ajo luftë që bëhet në Lindje sigurisht që qendrën e ka në Kremlin, në Moskë dhe nuk mund ariu polarë të jetë i qetë përderisa perandoria po përfundon. Do të shpëtoj perandorinë e tij. Të gjitha këto vatra zjarri në Lindje të Afërt e të Mesme, pikërisht bëhen për të ruajtur perandorinë ariu”, tha Ahmeti.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 15 Prill, 2024 22:12