Një 28-vjeçare nga Shkupi është rrahur nga bashkëshorti dhe prindërit e tij

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 16 Prill, 2024 09:59

Një 28-vjeçare nga Shkupi është rrahur nga bashkëshorti dhe prindërit e tij

MPB ka njoftuar se 14.04 në ora 20:15 në SPB Shkup një grua 28 vjeçare ka raportuar se rreth orës 11:30 në zonën e Draçevës është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj J.M.(27) nga Shkupi nga prindërit e tij dhe tezja e tij, gjatë së cilës janë përdorur edhe sende të forta.

Po merren masa për zbardhjen e rastit.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 16 Prill, 2024 09:59