Back to homepage

Etiketë "DAP"

DAP: Punëdhënësit mund të aplikojnë për ndihmë financiare rreth pagesës minimale

DAP: Punëdhënësit mund të aplikojnë për ndihmë financiare rreth pagesës minimale

Prej sot mund të aplikohet për ndihmë financiare për pagesën e pagës minimale. Në ueb-faqen e Drejtorisë për të Ardhura Publike, tani më ekziston softuer përmes të cilit mund të dorëzohet kërkesë për ndihmë financiare për pagesën e dallimeve të

Read Full Article
Lukarevska thirrje kompanive që të mbështesin sportin

Lukarevska thirrje kompanive që të mbështesin sportin

Drejtoresha e Drejtorisë për të Ardhura Publike (DAP), Sanja Lukarevska dhe drejtori i Agjencisë për Rini dhe Sport (ARS), Naumçe Mojsovski, u bënë thirrje kompanive që këtë vit t’i mbështesin subjektet sportive përmes realizimit të vauçerëve sportiv. Në këmbim ata

Read Full Article
MPB, DAP-i dhe inspektorët sërish në aksion: Arrestohen 13 persona!

MPB, DAP-i dhe inspektorët sërish në aksion: Arrestohen 13 persona!

Më 11/12.12.2021 gjatë periudhës prej orës 23.30 deri në ora 02.30 është kryer kontroll nga ana e policëve të Stacionit Policor Manastir dhe policëve të Sektorit të Punëve të Brendshme Manastir, në koordinim me Drejtorinë për të Ardhura Publike dhe

Read Full Article