Kthehu në faqen kryesore

Tag "Menduh Thaçi"

Menduh Thaçi në takim me shtabin e degës PDSH-Tearcë

Kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi në takim me shtabin e degës së PDSH-së Tearcë, ku mes të tjerash është folur rreth përgatitjeve dhe mobilizimit partiak mbi zgjedhjet presidenciale të 24 Prillit dhe ato parlamentare të 8 Majit. Thaçi i ka

Read Full Article

Thaçi në takim me kryesinë e shtabit të degës së PDSH-së në Gostivar

Kryetari i Partise Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi sonte në kuader të aktiviteteve parazgjedhore ka takuar shtabin zgjedhor në degën e Gostivarit, ku mes të tjerash është folur rreth përgatitjeve dhe mobilizimit partiak mbi zgjedhjet presidenciale të 24 Prillit dhe ato

Read Full Article

Thaçi në takim me shtabin e degës së PDSH Kumanovës

Kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi realizoi takim me kryesinë e shtabit të degës së PDSH në Kumanovë, ku mes të tjerash është folur rreth përgatitjeve dhe mobilizimit partiak mbi zgjedhjet presidenciale të 24 Prillit dhe ato parlamentare të 8 Majit.

Read Full Article

Thaçi takoi kryesinë e shtabit të degës së PDSH-së në Tetovë

Lideri i PDSH-së Menduh Thaçi ralizoi takim me kryesinë e shtabit të degës së kësaj partie në Tetovë. Në njoftimin e Sekretariatit për informim të PDSH-së, thuhet që gjatë takimit është diskutuar mbi aktivitetet parazgjedhore të kësaj partie në suaza

Read Full Article