Back to homepage

Etiketë "Venko Filipçe"

Bekim Sali pranon detyrën e ministrit: Do të vazhdoj aty ku e kanë lënë paraardhësit e mi

Bekim Sali pranon detyrën e ministrit: Do të vazhdoj aty ku e kanë lënë paraardhësit e mi

Ministri i ri i Shëndetësisë, Bekim Sali, ka pranuar sot detyrën nga tani më ish ministri Venko Filipe. Sali ka thënë se është i vetëdijshëm për përgjegjësinë që merr si ministër i shëndetësisë, posaçërisht në periudhën në të cilën gjendet

Read Full Article
Ngjarja tragjike në Spitalin modular të Tetovës, njollë e vitit 2021!

Ngjarja tragjike në Spitalin modular të Tetovës, njollë e vitit 2021!

Viti 2021 për qytetarët e Maqedonisë së Veriut do të mbahet mend për më shumë ngjarje të rënda dhe tragjike se sa për ndodhi pozitive. Krahas aksidentit tragjik që ndodhi në autostradën e Strumës në Bullgari ku ngelën të vdekur

Read Full Article
Në vitin 2022 do të ketë rritje prej 5% të pagave për të gjithë punonjësit shëndetësor

Në vitin 2022 do të ketë rritje prej 5% të pagave për të gjithë punonjësit shëndetësor

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, sot ka mbajtur takim pune me shoqatat sindikale të punonjësve shëndetësor, në të cilin është nënshkruar marrëveshje kolektive, sipas së cilës vitin që vjen do të realizohet rritje e pagave për 5% për të gjithë

Read Full Article
Filipçe komenton rastin e mbrëmshëm: Pacientët duhet të jenë më të përgjegjshëm

Filipçe komenton rastin e mbrëmshëm: Pacientët duhet të jenë më të përgjegjshëm

Ministri i Shëndetësisë në dorëheqje Venko Filipçe i pyetur rreth rastit të mbrëmshëm kur një pacient heq maskën dhe ndez cigaren, duke vënë në rrezik veten dhe pacientët e tjerë që kanë qenë në të njëjtën dhomë me te, tha

Read Full Article
Më vjen shumë keq që nuk mundeshim ta bënim projektin për Qendrën e re Klinike, thotë Filipçe

Më vjen shumë keq që nuk mundeshim ta bënim projektin për Qendrën e re Klinike, thotë Filipçe

Ministri në largim i Shëndetësisë, Venko Filipçe, pas pyetjes së gazetarëve se me cilin projekt ndihet më shumë krenari, theksoi se është krenarë posaçërisht për frymën ekipore që çoi në përfundimin me sukses të shumë projekteve në sektorin e shëndetësisë,

Read Full Article