Kërkesa e Osmanit për cerifikimin e politikanëve, “therrë” në sytë e Siljanovskës

Flaka
Botuar nga Flaka 12 Prill, 2024 13:36

Kërkesa e Osmanit për cerifikimin e politikanëve, “therrë” në sytë e Siljanovskës

Kërkesa e Bujar Osmanit, kandidatit të Frontit Europian për president të shtetit, në lidhje me Bordin ndërkombëtar për certifikimin e funksionarëve politik është bërë therrë në sytë e opozitës maqedonase.

Kandidatja e VMRO-DPMNE-së, Gordana Siljanovska, së fundmi në tubim partiak ka komentuar qëndrimet e Osmanit. Sipas saj, kërkesat e Osmanit për Bord ndërkombëtar është sinonim i shteteve nën protektorat.

“Paramendoni, kandidati për president Bujar Osmani kërkon nga SHBA, NATO dhe BE t’i certifikojë të gjithë kandidatët për funksione politike. Pse? Sepse ai ka certifikatë. Vallë Maqedonia është protektorat e ai Guvernator”, ka thënë mes tjerash Siljanovska në fjalimin e saj.

Flaka
Botuar nga Flaka 12 Prill, 2024 13:36