Back to homepage

Etiketë "BDI"

Votoi Mersel Sadiku: Sot për të gjithë anëtarët e BDI është një ditë feste

Votoi Mersel Sadiku: Sot për të gjithë anëtarët e BDI është një ditë feste

Kandidati për kryetar dege në BDI – Gostivar, Mersel Sadiku bashkë me familjen ka votuar në vendvotimin në shkollën e mesme ekonomike komunal , raporton Gostivari Sot “Sot për të gjithë anëtarët e BDI është një ditë feste. Për herë

Read Full Article
Xhaferi pas votimit: Një anëtar, një votë kulminacioni i demokracisë brenda partiake

Xhaferi pas votimit: Një anëtar, një votë kulminacioni i demokracisë brenda partiake

Sot në dhjetë degë të BDI po zhvillohen zgjedhjet brendapartiake për të zgjedhur anëtarët dhe drejtuesit e këshillave vendor si dhe anëtarët dhe drejtuesit e degëve. Zgjedhjet po zhvilohen edhe në degën e Gostivarit, ku votohet mes dy kandidatëve, Mersel

Read Full Article
Nis votimi në BDI-në e Gostivarit. Votohet mes Sadikut dhe Xhaferit!

Nis votimi në BDI-në e Gostivarit. Votohet mes Sadikut dhe Xhaferit!

Sot në dhjetë degë të BDI po zhvillohen zgjedhjet brendapartiake për të zgjedhur anëtarët dhe drejtuesit e këshillave vendor si dhe anëtarët dhe drejtuesit e degëve. Zgjedhjet po zhvilohen edhe në degën e Gostivarit, ku votohet mes dy kandidatëve, Mersel

Read Full Article
A do ta lejoni BDI-në të jetë shefi i jetës tuaj, pyeti Mickovsi nga protesta para qeverisë!

A do ta lejoni BDI-në të jetë shefi i jetës tuaj, pyeti Mickovsi nga protesta para qeverisë!

BDI ka qenë tog fjala në fjalimin e gjatë të liderit të VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski gjatë protestës së të shtunën në mbrëmje para qeverisë së Shkupit, njofton Flaka Madje Mickovski ka shkuar aq largë kur ka thënë që: “Çdo ditë

Read Full Article
Grubi: Nesër, BDI po bën historinë

Grubi: Nesër, BDI po bën historinë

Nesër, Bashkimi Demokratik për Integrim po bën historinë duke organizuar zgjedhje në 10 degë për kryetarë dege, kryetarë të këshillave vendor, anëtarë të kryesisë së degëve dhe këshillave vendor, shkruan Artan Grubi, sekretar organizativ i BDI. “BDI prin si partia

Read Full Article