Back to homepage

Etiketë "Bujar Osmani"

Osmani nga Ukraina: Nuk ka asnjë justifikim për bombardimet mbi objektivat civile

Osmani nga Ukraina: Nuk ka asnjë justifikim për bombardimet mbi objektivat civile

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, sot në vizitën e tij të parë në Ukrainë si kryesues i OSBE-së, dënoi sulmin rus në një ndërtesë banimi në Dnipro, ku dy ditë më parë humbën jetën mbi 40 persona dhe

Read Full Article
Agresioni rus në Ukrainë duhet të ndalet!

Agresioni rus në Ukrainë duhet të ndalet!

“Agresioni ushtarak kundër Ukrainës vazhdon të tregojë fytyrën e tij të shëmtuar. Paqja është prishur. Njerëzit vazhdojnë të vdesin dhe të vuajnë. Besimi ynë i ndërsjellë është minuar thellësisht. Megjithatë, kam besim se shpresat tona për një të ardhme më

Read Full Article
MPJ do ta ndërpresë fushatën për OSBE, ishte joligjore. SHGM: Përpjekje për të korruptuar mediat!

MPJ do ta ndërpresë fushatën për OSBE, ishte joligjore. SHGM: Përpjekje për të korruptuar mediat!

Ministria e Punëve të Jashtme njoftoi se pas sugjerimit të SHGM-së do ta ndërpresë fushatën e paraparë njëjavore përmes shfrytëzimit të ueb banerëve të cilët janë në funksion të promovimit të kryesimit me OSBE-në. Në kumtesën e MPJ-së theksohet se

Read Full Article
“Do të ndërpriten bisedimet me BE-në, nëse deri në nëntor nuk i realizojmë ndryshimet kushtetuese”, thotë Osmani

“Do të ndërpriten bisedimet me BE-në, nëse deri në nëntor nuk i realizojmë ndryshimet kushtetuese”, thotë Osmani

Kreu i MPJ-së, Bujar Osmani thotë se deri në nëntor duhet të përfundojnë ndryshimet kushtetuese për futjen e bullgarëve në Kushtetutë. Osmani theksoi se mos-realizimi i ndryshimeve kushtetuese mund të sjell ndërprerjen e bisedimeve për anëtarësim të vendit tonë në

Read Full Article
Osmani tregon prioritetet e kryesimit me OSBE-në

Osmani tregon prioritetet e kryesimit me OSBE-në

“Forcimi i aktiviteteve në terren do të jetë prioriteti kryesor i kryesimit të Maqedonisë së Veriut  me OSBE-në”, tha Bujar Osmani, Ministri i Punëve të Jashtme i Maqedonisë së Veriut dhe kryetar i ri i OSBE-së në vitin 2023 në

Read Full Article