Veprimtari Ismet Sylejmani: Manastari në Maqedoni edhe de jure, nën udhëheqjen e Ali Ahmetit flet shqip

Veprimtari Ismet Sylejmani: Manastari në Maqedoni edhe de jure, nën udhëheqjen e Ali Ahmetit flet shqip

Manastari në Maqedoni edhe de jure, nën udhëheqjen e Ali Ahmetit flet shqip! Në këtë vit mbushen 110 vite nga koha kur është mbajtur Kongresi i Manastirit, dhe sot me 14 Mars 2018, Parlamenti i Maqedonisë nën drejtimin e Komandantit

Lexo tërë artikullin
Shën Valentini – tregti apo dashuri?

Shën Valentini – tregti apo dashuri?

Nga Blerta Haxhiaj Të quash tjetrin jo romantik është një vlerësim paska sipërfaqësor vetëm për faktin se tregon se dita e Shën Valentinit është e komercializuar, ky nuk mund të paragjykohet me parime deterministe. Si dita më kreative dhe fitimprurëse për bizneset

Lexo tërë artikullin
Misteri qesharak i jetëve tona, përtej algoritmit

Misteri qesharak i jetëve tona, përtej algoritmit

E kam kaluar gjithë jetën time duke u marrë dhe duke e vrarë mendjen për misterin njerëzor Jam i etur për dije. E ndjej shumë të gjallë kënaqësinë e zbulimeve dhe iluminimeve, dhe nuk kam pushuar së lexuari revista shkencore

Lexo tërë artikullin
Ngjarje e madhe historike!

Ngjarje e madhe historike!

Folësi legjendar e historik i radios së luftës për liri e çlirim nga pushtuesit serb” Kosova e Lirë”, personaliteti i madh kombëtar Nusret Pllana, qëndron përpara librit gjigand që dëshmon për krimet dhe gjenocidin e Serbisë pushtuese mbi shqiptarët! Kombi

Lexo tërë artikullin
Nevoja për nivelizimin dhe qëndrueshmërinë e pagave në sektorin publik

Nevoja për nivelizimin dhe qëndrueshmërinë e pagave në sektorin publik

Konfliktet më shpesh lindin mes individëve dhe grupeve sipas interesave dhe dëshirave të ndryshme. Një ndër burimet kryesore të konflikteve në shoqëri janë: dallimet, kundërthëniet, marrëdhëniet kontestuese, statusi etj. Si burime më të shpeshta të shumë konflikteve dhe pakënaqësive që

Lexo tërë artikullin