OPINION: Protesta, protesta, protesta.??? Dështim, dështim, dështim.!!!

OPINION: Protesta, protesta, protesta.??? Dështim, dështim, dështim.!!!

Shkruan: Jetmir Ajradini  …Legjenda thotë se Narcisi ishte një djalë shumë i bukur, i pashëm sa nuk ka lindur një i tillë. Mirëpo Ai djaloshi i bukur ishte dashuruar në vetvete saqë gjithë ditën rrinte në majë të kepit përmbi

Lexo tërë artikullin
Vështrim: Mediat shqiptare në dispozicion të “#Protestiram”, mediat maqedonase nuk përfillin protestat e shqiptarëve

Vështrim: Mediat shqiptare në dispozicion të “#Protestiram”, mediat maqedonase nuk përfillin protestat e shqiptarëve

Protesta e sotme e Këshillit Opozitar, Besës dhe disa partive të tjera të vogla opozitare shqiptare, solli në pah një realitet të hidhur mediatik në Maqedoni. Derisa mediat në gjuhën shqipe raportojnë për protestat që për çdo natë po mbahen

Lexo tërë artikullin
Xhenis Sulejmani: Mosni me Kumanovën

Xhenis Sulejmani: Mosni me Kumanovën

Xhenis Sulejmani  Kumanovën e gjen te përkushtimi i qytetarëve për t’i akomoduar dhe ndihmuar shqiptarët e Kosovës gjatë Luftës së Kosovës. Atë e gjen edhe në pushkën e Ismet Jasharit maleve të Kosovës. Kumanovën e gjen te përkushtimi për t’u

Lexo tërë artikullin
Eco: Qytetërimi i konsumit shtiret sikur të jep më shumë

Eco: Qytetërimi i konsumit shtiret sikur të jep më shumë

Kush isha i vogël, fëmijëve u bliheshin dy lloj akulloresh që shiteshin në ca karroca të bardha me kapakë ngjyrë argjendi: ose me kaush dy lekësh, ose me vafer, katër lekëshe…Gjyshja na këshillonte të mos e hanim kaushin deri në

Lexo tërë artikullin
Mehmeti : Me ndërtime paleje nuk ndërtohet identiteti maqedonas !

Mehmeti : Me ndërtime paleje nuk ndërtohet identiteti maqedonas !

OPINION   ERMIRA MEHMETI “Unë pres që vitin e ardhshëm të kurorëzohet dhe mbarojë projekti “Shkupi 2014″, që të mund të vendosim një vijë dhe të shohim sa do të jetë borxhi dhe sa kohë do të paguhet i njëjti”,

Lexo tërë artikullin

Sulm i poshtër politik ndaj jetës private

Nga Artur Nura Mediat ne internet dhe shqiptaret me mangesi te theksuar intelektuale dhe seksuale po kenaqin veten dhe me shume maqedonasit kundershtare, me nje moment krejt private te deputetes shqiptare te Maqedonise, znj. Ermira Mehmeti. Sigurisht te gjithe keta

Lexo tërë artikullin

REKLAMA