Back to homepage

Etiketë "Alternativa"

Dyert e qeverisë të ngushta për Aleancën dhe Alternativën. Fillon beteja mes tyre!

Dyert e qeverisë të ngushta për Aleancën dhe Alternativën. Fillon beteja mes tyre!

Aleanca për Shqiptarët ka reaguar ndaj deklarimit të Altnerativës. Nga partia e Arben Taravarit theksojnë se nuk po arrinë ta kuptojë nervozizmin e shfaqur kundër kësaj partie. “Ne kemi çmuar bashkëpunimin në koalicionin “Tash është koha” si korrekt dhe frytdhënës

Read Full Article
Sondazhi i ri, partitë shqiptare në pushtet 8%, partitë opozitare 3%

Sondazhi i ri, partitë shqiptare në pushtet 8%, partitë opozitare 3%

Në anketën e bërë publike të enjten nga IPSOS, BDI e Ali Ahmetit kryeson me 6% kundrejt Lëvizjes Besa, Aleancës për Shqiptarët, PDSH dhe Alternativa, Me 2% radhitet e dyta partia që aktualisht drejtohet nga Arben Taravari, ASH, kurse me

Read Full Article
Sondazhi i ri: BDI 6%, ASH 2%, Besa, PDSH e Alternativa nga 1% | TABELA

Sondazhi i ri: BDI 6%, ASH 2%, Besa, PDSH e Alternativa nga 1% | TABELA Updated

Në anketën e bërë publike të enjten nga IPSOS, BDI e Ali Ahmetit kryeson me 6% kundrejt Lëvizjes Besa, Aleancës për Shqiptarët, PDSH dhe Alternativa, transmeton Flaka Me 2% radhitet e dyta partia që aktualisht drejtohet nga Arben Taravari, ASH,

Read Full Article
Zgjdhjet në Tetovë. Ja sa vota dhe nga sa këshilltarë fituan partitë politike | Tabela

Zgjdhjet në Tetovë. Ja sa vota dhe nga sa këshilltarë fituan partitë politike | Tabela

Në zgjedhjet e 20 Gushtit për Këshillin Komunal në Tetovë, Lëvizja Besa grumbulloi 9620 vota kundrejt BDI me 8702, njofton Flaka duke u thirrur në rezultatet e Komisionit Shtetëror Zgjedhor – KSHZ. Parti e tretë më e votuar pason VMRO-DPMNE

Read Full Article
Zgjedhjet në Tetovë. Alternativa arriti të hy në përbërjen e re të Këshillit Komunal | Tabela

Zgjedhjet në Tetovë. Alternativa arriti të hy në përbërjen e re të Këshillit Komunal | Tabela Updated

Alternativa arriti të hy në përbërjen e re të Këshillit Komunal. Nga të dhënat e kryqëzuara mes dy mandateve, në përbërjen e re të Këshillit komunal ka hyrë Alternativa, kurse kanë rënë Aleanca për Shqiptarët dhe Lëvizja qytetare “Më mirë

Read Full Article

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...