Back to homepage

Etiketë "Bekim Sali"

Sistemi shëndetësor nuk do të përballet me mungesë të energjisë elektrike

Sistemi shëndetësor nuk do të përballet me mungesë të energjisë elektrike

Shëndetësia do të funksionojë ashtu siç ka funksionuar në 30 vitet e fundit dhe nuk do të kemi fare mungesë të energjisë elektrike apo ngrohjes, tha ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali. Në përgjigje të pyetjes së një gazetari gjatë pranim-dorëzimit

Read Full Article
Ministri i Shëndetësisë thotë që vetëm 25% e mjekëve amë, po protestojnë!

Ministri i Shëndetësisë thotë që vetëm 25% e mjekëve amë, po protestojnë!

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, sot duke e komentuar protestën e mjekëve amë, deklaroi se pacientët nuk duhet të jenë viktimë e disa politikave të vonuara dhe theksoi se nuk kanë arritur të bindin vetëm një pjesë të vogël të

Read Full Article
Tetova voton, Bekim Sali: Uroj që tetovarët të bëjnë përzgjedhjen më të mirë

Tetova voton, Bekim Sali: Uroj që tetovarët të bëjnë përzgjedhjen më të mirë

Ministri i shëndetësisë, Bekim Sali, me rastin e 20 gushtit ditës së votimeve në zgjedhjet e jashtëzakonshme lokale në Tetovë, ka apeluar që të zgjedhin më të mirën për Tetovën. “ Sot është dita kur tetovarët vendosin për asamblenë, e

Read Full Article
Vdekja e hendbollistit kroat në Shkup, ministri Sali tregon për raportin e trajtimit mjekësorë

Vdekja e hendbollistit kroat në Shkup, ministri Sali tregon për raportin e trajtimit mjekësorë

Ende fotografia e plotë nuk është kompletuar. Nuk mund të jap përgjigje precize, por shohim se çdo institucion punën e ka kryer në korniza të kompetencave, këtë e deklaroi sot fillimisht ministri i Shëndetësisë Bekim Sali në lidhje me raportin

Read Full Article
Ministri Bekim Sali: “Fatkeqësisht ende nuk mund ta shpallim koronavirusin të vdekur”

Ministri Bekim Sali: “Fatkeqësisht ende nuk mund ta shpallim koronavirusin të vdekur”

I pyetur në sarkazëm nëse mundet që përfundimisht ta shpallim koronavirusin të vdekur në Maqedoninë e Veriut, ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali tha se ende është herët për këtë vendim. Sali theksoi se nuk ka informacione se për çfarë do

Read Full Article