Back to homepage

Etiketë "Botime"

BOTIME, Bedri ISLAMI : “Triada e Kosovës”, elegji për  Pranverën e vitit 1981 në Kosovë!

BOTIME, Bedri ISLAMI : “Triada e Kosovës”, elegji për Pranverën e vitit 1981 në Kosovë!

“Triada e Kosovës” quhet libri i Bedri Islamit i promovuar sot në Vlorë të Shqipërisë, libër dedikuar demonstratave studentore dhe lëvizjes kombëtare të çlirimit të Kosovës, njofton Flaka Në veprën e fundit, autori zhvillmet e marsit të vitit 1981 në

Read Full Article

07
Dhj
Petrit Pollozhani nga Lëvizja BESA i ftuar në emisionin e sontëm “Magazina Ekonomike”, mes tjerash...
07
Dhj
Anëtari i Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, Andrej Petrov, ka theksuar se zgjedhje të parakohshme parlamentare...
07
Dhj
Derisa e kremtojmë 30-vjetorin e Misionit, ju po përgatiteni ta merrni funksionin kryesues me OSBE-në. Vallë...
07
Dhj
Duke përjashtuar Shqipërinë si vendi me shumën qesharake të pensionit, Maqedonia bën pjesë në grupin...