Rregullorja e re: Jo aq lehtë deri te kreditë e shpejta!

“Kredi online të përballueshme më këste nga 3.000 deri në 12.000 denarë. Aplikoni menjëherë. Dokumentacion minimal, aplikim dhe miratim i shpejtë”, janë një pjesë e ofertave pavarësisht rregullores së re për kreditë e shpejta të miratuar nga Ministria e Financave,

Read Full Article

AVK: Me masat e Bankës Popullore, inflacioni do të vazhdojë të ngadalësohet

“Politika e përshtatshme monetare, stabilizimi i çmimeve të ushqimeve në tregjet botërore, si dhe ngrirja e përkohshme e çmimeve të ushqimeve në vendin tonë kanë ndikuar në uljen e inflacionit”, thekson agjencia e vlerësimit të kredisë “Fitch” në raportin e

Read Full Article