Back to homepage

Etiketë "Gostivar"

Valdet Xhaferi takoi drejtuesit e Forumit Rinor, bashkëbiseduan për hapat e ardhëshme

Valdet Xhaferi takoi drejtuesit e Forumit Rinor, bashkëbiseduan për hapat e ardhëshme

Sot, kryetari i degës së BDI në Gostivar, Valdet Xhaferi takoi drejtuesit e Forumit Rinor në Gostivar. Nga BDI njoftojne që takimi kaloi në një ambient festiv për fillimin e bisedimeve me Bashkimin Europian . Me të rinjët e BDI

Read Full Article
Xhaferi: Pushteti Lokal në Gostivar nuk është duke qeverisur konformë pritshmërive të qytetarëve

Xhaferi: Pushteti Lokal në Gostivar nuk është duke qeverisur konformë pritshmërive të qytetarëve Updated

Kryetari i sapozgjedhur i BDI-së në Gostivar në intervistën e tij të parë televizive të dhënë për Tv Globi, mes tjerash është pyetur edhe për funksionimin e administratës komunale dhe opozitarizmin që pritet të bëjë BDI si parti opozitare në

Read Full Article
Votoi Mersel Sadiku: Sot për të gjithë anëtarët e BDI është një ditë feste

Votoi Mersel Sadiku: Sot për të gjithë anëtarët e BDI është një ditë feste

Kandidati për kryetar dege në BDI – Gostivar, Mersel Sadiku bashkë me familjen ka votuar në vendvotimin në shkollën e mesme ekonomike komunal , raporton Gostivari Sot “Sot për të gjithë anëtarët e BDI është një ditë feste. Për herë

Read Full Article
Xhaferi pas votimit: Një anëtar, një votë kulminacioni i demokracisë brenda partiake

Xhaferi pas votimit: Një anëtar, një votë kulminacioni i demokracisë brenda partiake Updated

Sot në dhjetë degë të BDI po zhvillohen zgjedhjet brendapartiake për të zgjedhur anëtarët dhe drejtuesit e këshillave vendor si dhe anëtarët dhe drejtuesit e degëve. Zgjedhjet po zhvilohen edhe në degën e Gostivarit, ku votohet mes dy kandidatëve, Mersel

Read Full Article
Pas zyrtarizimit prononcohen Xhaferi dhe Sadiku,  dy pretendentët për drejtimin e BDI-  Gostivar

Pas zyrtarizimit prononcohen Xhaferi dhe Sadiku, dy pretendentët për drejtimin e BDI- Gostivar

Pas zyrtarizimit të kandidaturave, janë prononcuar Valdet Xhaferi dhe Mersel Sadiku dy pretendentët për drejtimin e degës së BDI në Gostivar “Të nderuar, prej sot fillon edhe zyrtarisht fushata zgjedhore brenda organizatës sonë politike, ndaj ndjej për obligim që bashkë

Read Full Article