Kthehu në faqen kryesore

Tag "Heshtje zgjedhore"

Në mesnatë fillon heshtja zgjedhore, të mërkurën zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare Përditësuar

Dita e fundit e fushatës për rrethin e dytë të zgjedhjeve të shtata presidenciale dhe të njëmbëdhjeta parlamentare të 8 majit. Fushata për zgjedhjet presidenciale filloi menjëherë pas rrethit të parë të zgjedhjeve, përderisa fushata e 20 ditëve për zgjedhjet

Read Full Article

Hyri në fuqi heshtja zgjedhore për zgjedhjet presidenciale!

Sonte përfundoi fushata zgjedhore për zgjedhjet presidenciale dhe nga mesnata hyri në fuqi heshtja zgjedhore. Heshtja zgjedhore përfundon në ditën e votimit në orën 19.00. Në zgjedhjet e shtata presidenciale që do të mbahen të mërkurën, të drejtë vote kanë

Read Full Article

Prej sonte në mesnatë fillon heshtja zgjedhore

 Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele (ASHMAA) përkujton se sot përfundon fushata zgjedhore për rrethin e parë të Zgjedhjeve presidenciale 2024, pra nga mesnata fillon heshtja zgjedhore e cila zgjat deri në orën 19 më 24 prill. Gjatë heshtjes,

Read Full Article