Back to homepage

Etiketë "Ilir Hasani"

Dr. Hasani dhe profesori turk thyejnë çdo rekord – 17 orë operacione

Dr. Hasani dhe profesori turk thyejnë çdo rekord – 17 orë operacione

Nëpërmjet një postimi në Facebook, mjeku i njohur Ilir Hasani ka njoftuar opinionin se së bashku me kolegun dhe profesorin turk, kanë thyer rekord, ku kanë marr pjesë në një operacion 17 orë.“ Limitet vendosen për tu thyer.3 skolioza të

Read Full Article
Ngjarja tragjike në Spitalin modular të Tetovës, njollë e vitit 2021!

Ngjarja tragjike në Spitalin modular të Tetovës, njollë e vitit 2021!

Viti 2021 për qytetarët e Maqedonisë së Veriut do të mbahet mend për më shumë ngjarje të rënda dhe tragjike se sa për ndodhi pozitive. Krahas aksidentit tragjik që ndodhi në autostradën e Strumës në Bullgari ku ngelën të vdekur

Read Full Article