Back to homepage

Etiketë "Kodra e Diellit"

Sot Kodra e Diellit vendi me më shumë borë

Sot Kodra e Diellit vendi me më shumë borë

Shtresë më të lartë të borës prej 68 centimetra sot në mëngjes është matur në Kodër të Diellit. Vijojnë me 17 centimetra Hanet e Mavrovës, 14 Gjurishtë, 13 Krushevë, 9 Pozharan, 6 Demir Kapi, 2 Manastir, Prilep. Në Kodër të

Read Full Article
Policia shpëton 9 persona që u zhdukën në Kodrën e Diellit

Policia shpëton 9 persona që u zhdukën në Kodrën e Diellit

Sot diku rreth orës 10:00, dy tetovarë të moshës 15 dhe 19 vjeç, në SPB Tetovë kanë denoncuar se për shkak të kushteve jo të përshtatshme atmosferike dhe mjegullës së dendur në Kodrën e diellit në afërsi të ski liftit

Read Full Article
Sot hapet sezoni i skijimit në Kodrën e Diellit

Sot hapet sezoni i skijimit në Kodrën e Diellit

Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor dhe Ministria e Ekonomisë, në bashkëpunim me “Elem Turs”, sot do ta zbatojnë ngjarjen “Bardhësia e Sharrit – bukuria e Sharrit”, – hapja e sezonit të skijimit në Qendrën e Skijimit “Kodra e

Read Full Article