Back to homepage

Tag "MPB"

Aksion i Policisë në disa objekte hotelerike

Aksion i Policisë në disa objekte hotelerike

Gjatë një kontrolli në objektet hotelerike në territorin e vendit sot në periudhën nga ora 00:00 deri në ora 04:00 njësitë për punë të brendshme dhe ekipet patrulluese të përbëra nga nëpunës policor të Departamentit të policisë së uniformuar kanë

Read Full Article
E tmerrshme, nxjerr pistoletën pas një zënke në komunikacion…

E tmerrshme, nxjerr pistoletën pas një zënke në komunikacion…

MPB informon se gjatë ditës së djeshme, në rrugën “Nikolla Karev” në Shkup është arrestuar 27-vjeçari E.I. nga fshati Vizbeg i Shkupit. I njëjti dyshohet se ka rrezikuar sigurinë duke u kanosur me armë pas një sherri. “Gjegjësisht, kësaj në

Read Full Article
Prej sot, mësimdhënësit me pagë më të lartë për 15, policët për 5%

Prej sot, mësimdhënësit me pagë më të lartë për 15, policët për 5%

Prej sot, mësimdhënësit do të kenë pagë më të lartë për 15, ndërsa pjesëtarët e policët për 5%. Dje, Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri ka njoftuar se një ditë para fillimit të procesit mësimorë është arritur marrëveshje me

Read Full Article
MPB pranon shtatë automjete të reja si donacion nga Republika Çeke

MPB pranon shtatë automjete të reja si donacion nga Republika Çeke

Në qendrën policore “Gjorçe Petrov”, ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, së bashku me një pjesë të kryesisë së MPB-së, së bashku me zëvendësambasadorin e Republikës Çeke, Lubomir Pshenka, mori pjesë në pranim dorëzimin e Dhurimit të shtatë automjeteve

Read Full Article
Maqedonisë së Veriut i shtohen edhe 590 policë

Maqedonisë së Veriut i shtohen edhe 590 policë

Në Qendrën për Trajnim të MPB-së në Idrizovë sot u promovuan 590 nëpunës të rinj policie, përcjell TV21. Në cermoni ishin të pranishëm presidenti Stevo Pendarovski, ministri i Brendshëm Oliver Spasovski, zv/ministri Nazim Bushi si dhe përfaqësues të Bashkësisë Fetare

Read Full Article