Kthehu në faqen kryesore

Tag "Orhan Murtezani"

Orhan Murtezani merr funksionin e ministrit për Çështje Evropiane

Orhan Murtezani nga koalicioni VLEN ka pranuar detyrën e ministrit për Çështje Evropiane.Në facebook, Murtezani shkruan se tani është koha për veprim. “Edhe zyrtarisht e pranova detyrën e Ministrit për Çështje Europiane. Falënderoj qytetarët që i besuan koalicionit VLEN dhe

Read Full Article