Menduh Thaçi në takim me banorët e Forinës dhe Çegranit

Sot Fronti Europian mbajti takim me banorët e Forinës dhe Çegranit. Ku të pranishmëve i’u drejtua kryetari i PDSh-së Menduh Thaçi – kandidat për deputet në njësinë zgjedhore nr.6 të ketij koalicioni, kryeministri Talat Xhaferi poashtu kandidat për deputet i

Read Full Article

PDSH hap shtabin në nëndegën Drenovec e Poroj

PDSH dega Tetovë hapi shtabin në nëndegën Drenovec e Poroj ku ishte i pranishëm shefi i shtabit qendror të PDSH z.Sali Ajdini, nënkryetarja znj. Fatmire Isaku dhe përfaqësues të partive politike të Frontit Europian.

Read Full Article

PDSH hap shtabin në nëndegën Sllatinë

PDSH dega Tearcë hapi shtabin në nëndegën Sllatinë ku ishte i pranishëm shefi i shtabit qendror të PDSH Sali Ajdini, nënkryetarja Fatmire Isaku dhe përfaqësues të partive politike të Frontit Europian.

Read Full Article

Thaçi i PDSH: Kurti njejtë si Putini ndërhynë në zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut!

Në emisonin Këndi Debatit në Tëvë1 të Kosovës, lideri i PDSH-së Menduh Thaçi duke komentuar ndërhyrjen e Vetëvendosjes në zgjedhjet e brendshme në Maqedoninë e Veriut, deklaroi që me këtë gjest, Albin Kurti njejtë si Vladimir Putini ndërhyn në zgjedhjet

Read Full Article

Menduh Thaçi në takim me shtabin e degës PDSH-Tearcë

Kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi në takim me shtabin e degës së PDSH-së Tearcë, ku mes të tjerash është folur rreth përgatitjeve dhe mobilizimit partiak mbi zgjedhjet presidenciale të 24 Prillit dhe ato parlamentare të 8 Majit. Thaçi i ka

Read Full Article

Fatmire Isaki e PDSH: VLEN koncept regresiv!

Shqiptarët dhe qytetarët tjerë të këtij shteti për këto zgjedhjepresidenciale dhe parlamentare të vitit 2024, përpara vetes kanë 2 koncepte, tha sot në konferencë për shtyp Fatmire Isaki, zëdhënëse e shtabit qendror PDSH. Sipas saj, koncepti i parë i cili përfaqësohet nga Fronti Europian ku bënpjesë edhe PDSH-ja nëpërmjet kandidatit për president të këtijkoalicioni z.Bujar Osmanit, përfaqëson konceptin e zhbllokimit tëprocesit dhe anëtarësimit sa më të shpejtë të Maqedonisë së Veriutnë Bashkimin Europian. “Koncepti rreth grupimit të kandidatit tjetër për president ArbenTaravari përfaqëson konceptin regresiv siç është bllokimi irrugëtimit të Maqedonisë së Veriut për në BE dhe në pajtueshmërime VMRO-DMNE dhe Levicën, të degradojnë të drejtat kolektivetë Shqiptarëve në këtë shtet. Nëpërmjet kandidaturës së z.Bujar Osmanit, kandidat i FrontitEuropian mundëson arritjen e në qëllimi strategjik përanëtarësimin e shpejtë të  Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Europian dhe si rezultat i kësaj do të sjell këto të mira përqytetarët: Maqedonia e Veriut si anëtare e plotë e BE, do të ketë rol tërëndësishëm në procesin e vendimmarjes të barabartë me antarëttjerë të BE; do të ketë akses në fondet strukturore të BE dhe fondet e kohezionit, me disa miliarda Euro; rritjen e investimeve dhe rritjen ekonomike përshkak të tregut tëzgjeruar që do të mundësojë hapjen e vendeve të reja të punës; përkushtim ndaj demokracisë, të drejtave të njeriut dhe shtetit tësë drejtës”, tha mes tjerash Fatmire Isaki, zëdhënëse e shtabit qendror PDSH. Isaki tha që rritje e mirëqenies dhe shoqëri të bazuar në vlera identike si atotë Bashkimit Europian; “Ne si PDSH, si pjesë e koalicionit Fronti Europian ftojmëshqiptarët dhe gjithë të tjerët që ta votojnë kandidatin tonë z.BujarOsmani, dhe padyshim fitorja e tij spektakolare në këto zgjedhjepresidenciale, dhe fitorja në ato parlamentare do të mundësojëdebllokimin e procesit dhe antëarësimin e shpejtë të vendit në BE, si dhe do të parandalojë shpërnguljen e të rinjëve nga këtohapësira”, tha Fatmire Isaki, zëdhënëse e shtabit qendror PDSH.

Read Full Article

Thaçi në takim me kryesinë e shtabit të degës së PDSH-së në Gostivar

Kryetari i Partise Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi sonte në kuader të aktiviteteve parazgjedhore ka takuar shtabin zgjedhor në degën e Gostivarit, ku mes të tjerash është folur rreth përgatitjeve dhe mobilizimit partiak mbi zgjedhjet presidenciale të 24 Prillit dhe ato

Read Full Article

Thaçi takoi kryesinë e shtabit të degës së PDSH-së në Tetovë

Lideri i PDSH-së Menduh Thaçi ralizoi takim me kryesinë e shtabit të degës së kësaj partie në Tetovë. Në njoftimin e Sekretariatit për informim të PDSH-së, thuhet që gjatë takimit është diskutuar mbi aktivitetet parazgjedhore të kësaj partie në suaza

Read Full Article

PDSH: Taravari si Mickovski-nuk i intereson integrimi në BE, por pushteti!

Partia Demkratike Shqiptare dënon ashpër gjuhën e Taravarit i cili në mes tjerave thotë se“…ta bëjmë qeverinë e pastaj brenda 6 mujve ti bëjmë ndryshimet kushtetuese…” “Kjo nuk paraqet asgjë tjetër përveç se ai grupim i ashtuquajtur vLEN nuk ka

Read Full Article

PDSH reagon ndaj arrestimit të gazetarëve të portalit X

Edhe PDSH doli me reagim ndaj arrestimit të gazetarëve të portalit X, Furkan Saliu. ”Partia Demokratike Shqiptare e dënon aktin e dhunës së njësive të policisë speciale ndaj gazetarëve dhe kameramanëve përcjellës të portalit X, sepse në këtë mënyrë goditet profesioni

Read Full Article