Back to homepage

Etiketë "UEJL"

Top lista e Shangajit për Universitetet, të RMV nuk rangohen as te 1000 të parat!

Top lista e Shangajit për Universitetet, të RMV nuk rangohen as te 1000 të parat!

Në rangimin më të ri të Universiteteve në botë për vitin 2022 në Listën e Shangajit, nuk ka asnjë universitet nga Maqedonia e Veriut. Në 100 universitetet e para, 39 janë nga SHBA. I pari në listë është Universiteti Harvard

Read Full Article
UEJL bie për 453 vende më poshtë në renditjen botërore të universiteteve | TABELA

UEJL bie për 453 vende më poshtë në renditjen botërore të universiteteve | TABELA Updated

Universiteti “Shën Kirili dhe Metodi” (UKIM) mbetet institucioni i arsimit të lartë i renditur më së miri në RMV në listën botërore të universiteteve në renditjen Webometrics të Universiteteve Botërore (Webometrics). UKIM në renditjen e universiteteve të janarit radhitet në

Read Full Article
Zaev mori pllakë nga studentët e UEJL-së për mbështetje dhe realizimin e politikave rinore

Zaev mori pllakë nga studentët e UEJL-së për mbështetje dhe realizimin e politikave rinore

Kryeministri Zoran Zaev mori pllakë në shenjë falënderimi për angazhimet dhe mbështetjen e tërësishme për studentët për realizimin e politikave rinore në takimin e sotëm me anëtarët e parlamentit studentor nga Universiteti i Evropës Juglindore, Tetovë dhe kryetari Agron Demiri.

Read Full Article