Back to homepage

Uncategorized

Petrovska mohon të jenë arrestuar në Kosovë agjentët ushtarak

Petrovska mohon të jenë arrestuar në Kosovë agjentët ushtarak

Gjithë këto pretendime të opozitares VMRO-DPMNE, i ka mohuar Ministrja e Mbrojtjes, Sllavjanka Petrovska. Ajo tha se deklaratat e deputetit të VMRO-DPMNE-së, Dragan Kovaçki, janë keqdashëse Ministrja e Mbrojtjes Slavjanka Petrovska para 10 ditësh dërgoi në mision në Kosovë operativë

Read Full Article
Jetesa post-kovid: Te shumë të rinj, sulme në tru

Jetesa post-kovid: Te shumë të rinj, sulme në tru

Punonjësit shëndetësor vlerësojnë se nevojitet një edukim më i madh për atë se si të njohim goditjet në tru, si dhe trajtim më gjithëpërfshirës për pacientët, në mënyrë që ata të kthehen në jetën e përditshme, e për njohësit e

Read Full Article
Refuzuesit e punës, pa asistencë sociale

Refuzuesit e punës, pa asistencë sociale

Synimi i Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale, është që sa më shumë qytetarë që janë në sistemin e mbrojtjes sociale apo përfitues të ndihmës minimale të garantuar, të aktivizohen në tregun e punës Ministria e Punës dhe Politikës Sociale

Read Full Article
Në “tavan” çmimet e banesave

Në “tavan” çmimet e banesave

Çmimet e apartamenteve u ngritën “deri në tavan”, ndërkohë që në vend çdo i treti apartament është bosh dhe çdo vit ndërtohen mesatarisht rreth 5000 apartamente të reja. Së pari pandemia dhe më pas pushtimi ushtarak rus në Ukrainë sollën inflacion

Read Full Article
Graçani – dikur i braktisur, tani po i rikthehet jeta

Graçani – dikur i braktisur, tani po i rikthehet jeta

Vetëm 20 kilometra nga qyteti i Shkupit, afër kufirit të Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut, fshatit Graçan po i rikthehet jeta. Nga gurët e shtëpive të rrënuara dikur, po rindërtohen shtëpi të reja dhe luksoze. Dikur nga ky fshat u

Read Full Article