Back to homepage

Etiketë "Aleanca për Shqiptarët"

Ndryshimet në Kushtetututë, ASH kërkon të unifikohet qëndrimi mes partive shqiptare

Ndryshimet në Kushtetututë, ASH kërkon të unifikohet qëndrimi mes partive shqiptare

Nga Aleanca për Shqiptarët kanë përshëndetur gatishmërinë e kryeministrit Kovaçevski për të biseduar dhe gjetur zgjidhje të përbashkët mbi heqjen e 20% si definicion për shqiptarët në Kushtetutë gjatë ndryshimeve kushtetuese. Sipas ASh-së kjo problematikë fillimisht duhet biseduar mes faktorit

Read Full Article
Aleanca për Shqiptarët vlerëson se masat antikrizë të Qeverisë janë dështim total

Aleanca për Shqiptarët vlerëson se masat antikrizë të Qeverisë janë dështim total

Aleanca për Shqiptarët vlerëson se masat antikrizë të Qeverisë janë dështim total. Sipas ASH-së, Qeveria pa fije turpi dhe e pa asnjë argument proklamon se nga muaji prill e deri në shtator u subvencionuan qytetarët dhe biznesi i vogël për

Read Full Article
Moratorium i pjesshëm i Redaksisë Flaka ndaj Aleancës për Shqiptarët – ASH

Moratorium i pjesshëm i Redaksisë Flaka ndaj Aleancës për Shqiptarët – ASH Updated

Agjencia e lajmeve Flaka një ditë pas dorëheqjes së liderit të ASH, Ziadin Sela nga kryu i partisë, nxiti debatin për liderin e ri që do të merr drejtimin e këtij subjekti politik. Në mënyrë transparente, profesionale dhe të paanshme,

Read Full Article
Ziadin Sela jep dorëheqje nga funksioni i kryetarit të ASH

Ziadin Sela jep dorëheqje nga funksioni i kryetarit të ASH

Kryetari i partisë opozitare, Aleanca për Shqiptarët, Ziadin Sela, ka dhënë dorëheqje nga pozita e kryetarit të partisë. Sot pata takim me udhëheqësinë më ngushtë të Aleancës për Shqiptarëve, pas rezultateve të djeshme për Këshillin e Komunës së Tetovës. Rezultatet

Read Full Article
Zgjedhjet në Tetovë. Aleanca për Shqiptarët nga tre ra në zero këshilltarë | Tabela

Zgjedhjet në Tetovë. Aleanca për Shqiptarët nga tre ra në zero këshilltarë | Tabela

Aleanca për Shqiptarët – ASH nga 3 këshilltarë në përbërjen e kalluar ka humbur përfaqësimin në përbërjen e re duke mos nxjerur asnjë këshilltar, sakaq, edhe Lëvizja Qytetare “Më Mirë për Tetovën”, po ashtu ka humbur përfaqësimin në përbërjen e

Read Full Article

09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...