Back to homepage

Etiketë "Derivatet"

Sërish ndryshojnë çmimet e derivateve të naftës në Maqedoninë e Veriut

Sërish ndryshojnë çmimet e derivateve të naftës në Maqedoninë e Veriut

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendimin, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,54% në raport me vendimin e datës

Read Full Article
Paralajmërohen çmime të reja të derivateve?

Paralajmërohen çmime të reja të derivateve?

Komisioni Rregullator i Energjisë nesër në seancë të rregullt do të përcaktojë çmimet e reja të derivateve për herë të parë këtë vit, përcjell Klan M. Sipas bursave botërore, nafta e tipit Brent kushton 86 dollarë për fuçi. Dizeli për

Read Full Article
Edhe në RMV “fluturojnë” çmimet e derivateve të naftës

Edhe në RMV “fluturojnë” çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi vendim, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht 2,43% në raport me vendimin e datës

Read Full Article
Nga mesnata do të kemi çmime të reja të derivateve të naftës

Nga mesnata do të kemi çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë në mbledhjen e sotme ka sjell vendim për shtrenjtimin e derivateve të naftës për gjysmë, respektivisht 1.5 denarë për litër,. Me vendim të KRRE-së benzina Eurosuper BS 95 do të shtrenjtohet për gjysmë denari, gjithashtu edhe

Read Full Article
Ka çmime të reja të benzinës dhe naftës

Ka çmime të reja të benzinës dhe naftës

Çmimi i benzinës ulet për dy denarë, kurse ai i naftës ulet për 1,5 denarë. Komisioni Rregullator për Energjetikë gjithashtu ka vendosur që edhe çmimi i vajit ekstra të lehtë të ulet për 3 denarë. Çmimet e karburanteve sipas vendimit

Read Full Article