Back to homepage

Tag "Flaka"

Kush është Muhamer Veseli, ky bastard i Bashkësisë Fetare Islame?

Kush është Muhamer Veseli, ky bastard i Bashkësisë Fetare Islame?

Muhamer Veseli në opinion njihet si përfaqësues i Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë së Veriut. Herë brenda dhe herë jashtë institucionit, Veseli vazhdimisht ka qenë i pranishëm në opinion me kritika kontradiktore ndaj drejtuesve të BFI-së, varrësisht nga pozicioni që

Read Full Article
Sulmi ndaj Top Channel, reagon media në  Maqedoninë e Veriut, Flaka: Dënojmë sulmin makabër!

Sulmi ndaj Top Channel, reagon media në Maqedoninë e Veriut, Flaka: Dënojmë sulmin makabër!

Top Channel është përballur me një situatë të rëndë mesnatën e së dielës, ku është qëlluar me armë zjarri në drejtim të godinës nga persona ende të paidentifikuar. Roja i sigurisë, Pal Kola 60 vjeç humbi jetën, pasi u qëllua

Read Full Article
Publikohet numri i ri i gazetës elektronike FLAKA

Publikohet numri i ri i gazetës elektronike FLAKA

Të dilën u publikua numri i dytë i gazetës periodike elektronike Flaka, një format i llojit të vet dhe të veçantë në gjuhën shqipe në Maqedoninë e Veriut. Në numrin e dytë do të mund të lexoni intervistën me Abdylshyqyr

Read Full Article
Gazeta e parë elektornike në gjuhën shqipe Flaka

Gazeta e parë elektornike në gjuhën shqipe Flaka

Me 31 dhjetor publikohet formati PDG i gazetës elektronike Flaka, një gazetë periodike që do të botohet nga kompania më e madhe e mediave elektronike në gjuhën shqipe Flaka Media Group në Maqedoninë e Veriut. Në numrin e parë do

Read Full Article
17 intervista, portal i ri dhe gazetë elektronike dhuratë për lexuesit nga Flaka Media Group

17 intervista, portal i ri dhe gazetë elektronike dhuratë për lexuesit nga Flaka Media Group

Në vend të urimit për fundvit nga Flaka Media Group – FMG, redaksia është kujdesur që për ndjekësit besnik të sjellë publikime dhe materiale ekskluzive. Pos intervistave me personalitete të ndryshme nga skena politike, mediale, kulturore e sportive që do

Read Full Article