Back to homepage

Etiketë "Gordana Siljanovska Davkova"

Siljanovska-Davkova: Kuvendi po bllokon punën e organeve shtetërore

Siljanovska-Davkova: Kuvendi po bllokon punën e organeve shtetërore

Deputetja e VMRO-DPMNE-së, Gordana Siljanovska Davkova sot tha se Kuvendi po bllokon punën e organeve shtetërore. Davkova thotë se Komisioni për Zgjedhje dhe Emërime duhet të zgjedh të plotësojë numrin e gjykatësve kushtetues. “Për fat të keq, Kuvendi po bllokon

Read Full Article
Siljanovska konsideron se Bullgaria do të heq veton

Siljanovska konsideron se Bullgaria do të heq veton

Deputetja nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Gordana Siljanovska Davkova në TV Sitel u shpreh se Bullgaria ka mundësi ta heq veton për shkak se rruga e vendit për anëtarësim në BE do të zgjasë 15 vite deri sa të hapen 27

Read Full Article