Back to homepage

Etiketë "IRI"

Sondazhi i IRI-t në Maqedoninë e Veriut tregon rritje të ndikimit kinez dhe rus

Sondazhi i IRI-t në Maqedoninë e Veriut tregon rritje të ndikimit kinez dhe rus

Sondazhi i ri i zhvilluar nga Qendra për Hulumtime Anketuese të Institutit Republikan Ndërkombëtar (IRI) në Maqedoninë e Veriut tregon rritje të ndikimit kinez dhe rus, mungesë transparence në partitë politike dhe mbështetje për Nismën “Ballkani i Hapur”.     Në politikën e jashtme, 64% e

Read Full Article