Back to homepage

Etiketë "OKB"

Të shqetësuar për viktimat e protestave në Iran, shprehen nga OKB!

Të shqetësuar për viktimat e protestave në Iran, shprehen nga OKB!

Organizata e Kombeve të Bashkuara ka shprehur shqetësim në rritje në lidhje me raportet për vdekje në protestat e vazhdueshme në Iran. “Ne dënojmë të gjitha incidentet që kanë rezultuar në vdekje ose lëndime të rënda të protestuesve dhe përsërisim

Read Full Article
Këshilli i Sigurimit i OKB-së mblidhet sot për luftën në Ukrainë

Këshilli i Sigurimit i OKB-së mblidhet sot për luftën në Ukrainë

Një takim urgjent i Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara do të zhvillohet të enjten, për të diskutuar përshkallëzimin e krizës humanitare në Ukrainë. Shtetet e Bashkuara, Britania, Franca, Irlanda, Norvegjia dhe Shqipëria, është raportuar se kanë bërë thirrje

Read Full Article
OKB mbledh Asamblenë e Përgjithshme

OKB mbledh Asamblenë e Përgjithshme Updated

Të hënën është planifikuar një mbledhje e posaçme e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara lidhur me luftën në Ukrainë. Ndërkohë kanë hyrë në fuqi sanksionet e BE kundër bankave ruse. Të hënën (28.02) zhvillohet një seancë e posaçme

Read Full Article
Rusia bllokon dënimin e agresionit, nuk kalon rezoluta e Shqipërisë dhe SHBA-ve

Rusia bllokon dënimin e agresionit, nuk kalon rezoluta e Shqipërisë dhe SHBA-ve

Nuk ka kaluar në Këshllin e Sigurimit të OKB-së rezoluta e Shqipërisë dhe SHBA-së që dënon Rusinë për agresionin ndaj Ukrainës. Shqipëria, që është një anëtar jo i përhershëm i Këshillit të Sigurimit, bashkë me SHBA-në ka propozuar që me

Read Full Article