Kthehu në faqen kryesore

Tag "Presidenca"

Presidentja Siljanovska Davkova thotë se do ta respektojë emrin kushtetues

Pas reagimit të opinionit vendas dhe ndërkombëtar, presidentja e Maqedonisë së Veriut, Gordana Siljanovska Davkova përmes një kumtese për media tha do t’i përmbahet aplikimit zyrtar të emrit kushtetues. “Në daljet e saj publike, presidentja Siljanovska ka të drejtë të

Read Full Article