Back to homepage

Etiketë "Talat Xhaferi"

Xhaferi: Uzurpimin e Kuvendit nuk e lejoj!

Xhaferi: Uzurpimin e Kuvendit nuk e lejoj!

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi sot gjatë seancës për interepelancën ndaj tij të dorëzuar nga VMRO-DPMNE-ja, lidhur me rastin për mbylljen e dyerve në Kuvend theksoi se për dallim nga dikush që ka hapur dyert e Kuvendit dhe ka rrezikuar

Read Full Article
Xhaferi për Arbër Ademin: Nëse secili deputet ri në vendin e tij, nuk do të ndodhte një incident i tillë

Xhaferi për Arbër Ademin: Nëse secili deputet ri në vendin e tij, nuk do të ndodhte një incident i tillë

ryeparlamentari Talat Xhaferi, incidentin mes Arbër Ademit dhe deputetëve të opozitës, e ka cilësuar si të provokuar nga opozita, në të kundërtën sipas tij, nuk do të kishte përleshje verbale, informon Zhurnal. Sipas tij, incidentin e shkaktuan deputetët që shkuan

Read Full Article
Takim i Kryetarit Xhaferi me anëtarët e KPP-së

Takim i Kryetarit Xhaferi me anëtarët e KPP-së

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, realizoi takim me eurodeputetët, anëtarët e Komitetit të Përzier Parlamentar – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut – BE, të cilët marrin pjesë në Takimin e 19. të

Read Full Article
Vazhdon beteja e VMRO-DPMNE. Nxit interpelancë ndaj Talat Xhaferit!

Vazhdon beteja e VMRO-DPMNE. Nxit interpelancë ndaj Talat Xhaferit!

Grupi i deputetëve të VMRO-DPMNE-së do të dorëzojë interpelancë për kryetarin e Kuvendit, Talat Xhaferi. Partia opozitare maqedonase interpelancën do ta dorëzojë për shkak të siç thonë, dramës së mbrëmshme në Kuvend, kur Talat Xhaferi pas paraqitjes për fjalim, i

Read Full Article
Talat, Talat, Talat… VMRO-DPMNE luftë permanente kundër Kryeparlamentarit Xhaferi

Talat, Talat, Talat… VMRO-DPMNE luftë permanente kundër Kryeparlamentarit Xhaferi

Editorial – Redaksia Flaka VMRO-DPMNE ka nisur një luftë permanente kundër kryeparlamentarit, Talat Xhaferi. Se është kështu, tregon fakti që eksponentë të lartë të kësaj partie, shkojnë aq larg sa ta quajn ushtrues detyre, kryetar Parlamenti, shkruan Flaka Në këtë

Read Full Article