Back to homepage

Tag "ASH"

Autobusi i liderëve ka ende vende të lira!

Autobusi i liderëve ka ende vende të lira!

Autobusi i liderëve ka ende vende të lira. Nëse numri i liderëve politik në taborin shqiptar ka arritur numrin dy shifror, kjo nuk prish punë pasi numri i ulëseve në autobusin e liderëve është pesëfish më i madh, dhe ende

Read Full Article
Trazira në radhët e partive dhe skenën politike në Maqedoninë e Veriut!

Trazira në radhët e partive dhe skenën politike në Maqedoninë e Veriut!

Në Maqedoninë  e Veriut prej ditësh temeraturat arrijnë deri 40 gradë celsius, dhe si duket i nxehti ka përfshirë edhe skenën politike në Maqedoninë e Veriut, shkruan Flaka Së fundmi, një “grup zjarri” ka shpërthyer edhe në partinë Alternativa. 1/3 e Kuvendit Qendror

Read Full Article
Anketa e IRI-it: BDI e para, ASH spostohet e dyta, Besa e treta, Altenativa në fund!

Anketa e IRI-it: BDI e para, ASH spostohet e dyta, Besa e treta, Altenativa në fund!

BDI ngelet e para, ASH spostohet e dyta, Besa ngelet e treta, Altenativa në kuotën zero. Keshtu tregon anketa e fundit e realizuar nga IRI amerikan, njofton Flaka VMRO-DPMNE: 19%LSDM: 11%BDI: 8%ASH: 5%Besa: 4%E Majta: 4%PDT: 1%Alternativa: 1%Asnjërën: 15%. Anketa

Read Full Article
Edhe në një anketë tjetër BDI e para. Besa dhe ASH dhëmb për dhëmbi!

Edhe në një anketë tjetër BDI e para. Besa dhe ASH dhëmb për dhëmbi!

VMRO-DPMNE-ja opozitare udhëheqë ndaj LSDM-së në pushtet, sipas anketës së fundit të NDI-së, ndërkaq te blloku politik shqiptar BDI-ja në pushtet është e para, ndërkaq më pas vijnë opozitarja Lëvizja BESA dhe partia që së fundmi u kyç në Qeveri,

Read Full Article
Hulumtim i ri: BDI 8%, ASH 3 dhe Lëvizja Besa me 1% përkrahje. Alternativa “zhduket”

Hulumtim i ri: BDI 8%, ASH 3 dhe Lëvizja Besa me 1% përkrahje. Alternativa “zhduket”

BDI fiton tek shqiptarët e VMRO-DPMNE tek elektorati maqedonas, kështu tregon hulumtimi i fundit, i përgatitur në kuadër të “Programit për përkrahje parlamentare”, që e zbatojnë Instituti demokratik kombëtar (NDI), Institui për demokraci “Societas Civilis” – Shkup (IDSCS), Qendra për

Read Full Article