Back to homepage

Etiketë "Opinion"

Pse Ali Ahmeti eshte lideri i vetem i sigurte nder shqiptaret?

Pse Ali Ahmeti eshte lideri i vetem i sigurte nder shqiptaret? Updated

Pse Ali Ahmeti eshte lideri i vetem i sigurte nder shqiptaret? Shkruan Berat Buzhala Prej krejt politikaneve shqiptare, qe per momentin kane pozita te nalta shteterore ne Shqiperi, Kosove, Mal te Zi dhe Maqedoni, qiky Berat Buzhala notat maksimale ia

Read Full Article
Lufta anti-korrupsion e pakompletuar nëse nuk preken mediat dhe bashkësitë fetare!  

Lufta anti-korrupsion e pakompletuar nëse nuk preken mediat dhe bashkësitë fetare!   Updated

Shkruan: Driton ZENKU Njoftimi i  ambasadores së SHBA-së, Angella Ageler për një ekip amerikan që ka zbarkuar në Shkup për të zbardhur korrupsionin e ish funksionarëve dhe atyre në detyrë, ka ngjalur një fije shprese në opinionin publik në Maqedoninë

Read Full Article
Oda e burrave

Oda e burrave Updated

Shkruan: Driton ZENKU Oda shqiptare në historinë e popullit shqiptar zë vend të rëndësishëm në shumë dimensione. Oda shqiptare është llogaritur foleja ku ishin kalitur hallkë pas hallke ndejat me njerëz të ndryshëm – dijetarë e atdhetarë, ku merreshin xixat

Read Full Article
Fyesit dhe poshtëruesit e Lëvizjes Popullore të Kosovës nuk duhet të jenë aty ku nderohet ajo

Fyesit dhe poshtëruesit e Lëvizjes Popullore të Kosovës nuk duhet të jenë aty ku nderohet ajo Updated

Rikthehet debati pas gjashtë vitesh për Lëvizjen Popullore të Kosovës. Shkak është bërë pjesëmarrja e kryetarit të Tetovës, Bilall Kasami në ceremoninë e zbulimit të pllakës së LPK-së në Tetovë. Ky i fundit para gjashtë vitesh kishte deklaruar që lideri

Read Full Article
Diskriminimi i shqiptarëve në ASHAM ka traditë 55 vjeçare (Pjesa e dytë )

Diskriminimi i shqiptarëve në ASHAM ka traditë 55 vjeçare (Pjesa e dytë ) Updated

Shkruan: Driton ZENKU Qasja e Akademisë së  Shkencave dhe Arteve të Republikës së Maqedonisë së Veriut vazhdon të jetë përjashtuese ndaj shqiptarëve edhe në 32 vite demokraci, krahas 23 viteve që funksiononte në kuadër të Ish Federatës Jugosllave në sistemin

Read Full Article