Back to homepage

Etiketë "Tema"

Spitali Klinik “Zhan Mitrev”, nisin hetimet e shetit. Prokuroria ka hapur lëndë

Spitali Klinik “Zhan Mitrev”, nisin hetimet e shetit. Prokuroria ka hapur lëndë

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, në një konferencë për shtyp para pak minutash tha se ka kërkuar inspektim të jashtëzakonshëm për Spitalin Klinik “Zhan Mitrev” dhe ditën e mërkurë në orën 11:00 do ta bëj të ditur për publikun. Ai

Read Full Article
Me nënshkrimin e protokollit me Bullgarinë, hapen dyert për nisjen e negociatave me BE

Me nënshkrimin e protokollit me Bullgarinë, hapen dyert për nisjen e negociatave me BE

Nënshkrimi i protokollit mes RMV dhe Bullgarisë, paraqiste kushtin kryesor i cili duhej të plotësohej që vendit t’i hapej rruga për nisjen e negociatave dhe caktimin e konferencës së parë ndërqeveritare. Osmani shprehet që: vendi ynë do të vazhdojë në

Read Full Article
Ndryshimet kushtetuese mund të spostohen para zgjedhjeve parlamentare të vitit 2024?!

Ndryshimet kushtetuese mund të spostohen para zgjedhjeve parlamentare të vitit 2024?!

Nisur nga qëndim i shpalosur nga lideri i opozitës maqedone, Hristijan Mickoski se deputetët e partisë së tij janë obliguar me deklarata noteriale të garantojnë se nuk do të sigurojnë vota për shumicën parlamentare, dhe nëse pritet afati i fundit

Read Full Article
Qindra milionë euro borxhe të prapambetura trokasin në “derën e qeverisë” – po mendohet edhe për shlyerje të parakohshme!

Qindra milionë euro borxhe të prapambetura trokasin në “derën e qeverisë” – po mendohet edhe për shlyerje të parakohshme!

Qeverisë këtë vit do t’i nevojiten 191 milionë euro për t’i shlyer detyrimet tashmë të prapambetura, për financimin e “vrimës së buxhetit” prej 693 milionë euro. Qeveria planifikon të marrë hua në tregun e brendshëm me obligacione shtetërore në një

Read Full Article
Në industrinë e Maqedonisë së Veriut është regjistruar rritje e prodhimit dhe ulje e numrit të punëtorëve

Në industrinë e Maqedonisë së Veriut është regjistruar rritje e prodhimit dhe ulje e numrit të punëtorëve

Në Maqedoninë e Veriut gjatë muajit maj është regjistruar për 1.7 përqind ulje e numrit të punësuarve, derisa prodhimi industrial ka shënuar rritje për 8.5 përqind, transmeton Portalb.mk. “Numri i të punësuarve në industri gjatë muajit maj të vitit 2022, krahasuar

Read Full Article