Back to homepage

Etiketë "Ilire Dauti"

Deputetja Dauti jep lajmin e mirë. Diandra fitoi nënshtetësinë!

Deputetja Dauti jep lajmin e mirë. Diandra fitoi nënshtetësinë! Updated

Diandra Krivanjeva fiton nënshtetësinë. E lindur, rritur dhe shkolluar në Tetovë, edhe pas 20 vitesh i është mohuar nënshtetësia. Deputetja Ilire Dauti njoftoi që Dianra tashmë e gëzon këtë të drejtë, njofton Flaka. “Ëndrra e saj për shtetësi u plotësua.

Read Full Article
Viti 2022, deputetja Dauti: I vetmi moment pozitiv është votimi i Propozimit frances

Viti 2022, deputetja Dauti: I vetmi moment pozitiv është votimi i Propozimit frances

 Vit të vështirë, sidomos në rrafshin ekonomik do ta cilësoja vitin 2022, pa përmirësim në gjyqësor, arsim dhe shëndetësi që do të garantonin kthim të proceseve në të mbarë, kështu e cilëson vitin 2022 deputetja e Aleancës për Shqiptarët, Ilire

Read Full Article
Deputetja <strong>Dauti:</strong> Beteja me korrupsionin ishte betejë e humbur këtë vit

Deputetja Dauti: Beteja me korrupsionin ishte betejë e humbur këtë vit

Në intervistën ekskluzive për Flaka Media Group, deputetja e Aleancës për Shqiptarët Ilire Dauti flet për dimensionin politik, partinë që përfaqëson, rolin e gruas në Kuvend, gjendjen aktuale ekonomike dhe sociale në Maqedoninë e Veriut dhe për karrierën e saj

Read Full Article
Intervistë eksluzive, Ilire Dauti: Mendimi ndryshe nuk duhet të kuptohet si “armiqësi”

Intervistë eksluzive, Ilire Dauti: Mendimi ndryshe nuk duhet të kuptohet si “armiqësi”

Një nga akterët femra të politikës shqiptare në Maqedoninë e Veriut, deputetja e Aleancës për Shqiptarët – ASH, Ilire Dauti, në intervistën eksluzive për Flaka Media Group me rastin e ndërrimit të motmoteve, jep përgjigje për shumë pyetje e dilema

Read Full Article
Ilire Dauti me apel: Ti japim zë rinisë të ua kthejmë dinjitetin

Ilire Dauti me apel: Ti japim zë rinisë të ua kthejmë dinjitetin

Deputetja e Aleancës për Shqiptarët, Ilire Dauti në vazhdën e mesazheve të eksponentëve të ASH-së u është drejtuar qytetarëve të Tetovës se vota për rinistët është votë që të jemi nga të ururarit dhe nga meritorët për çdo të ri

Read Full Article