Kthehu në faqen kryesore

Tag "Alban Skenderaj"

Albani ka një dedikim special për Miriamin Përditësuar

Duket që çifti po përgatisin një projekt të rëndësishëm. Albani nuk jep më shumë detaje, por në frymën e stesit, lodhjes dhe emocioneve të çastit ka uruar gjysmën e tij të bukur, Miriam Canin për ditëlindjen e sajë. “Ditet qe

Read Full Article