Back to homepage

Etiketë "Erion Veliaj"

Veliaj: Kemi fituar Bashkinë e Vorës, me 70%

Veliaj: Kemi fituar Bashkinë e Vorës, me 70%

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj ka përshëndetur fitoren e Partisë Socialiste në Bashkinë e Vorës dhe zgjedhjen e kryetarit të ri, Blerim Shera. Në një deklaratë për mediat, Veliaj tha se rezultati tregoi se nuk ka më bastione në Shqipëri,

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...