Back to homepage

Etiketë "Marrëveshja e Ohrit"

Grubi: Shënimi i 21 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit ishte me sukses të plotë

Grubi: Shënimi i 21 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit ishte me sukses të plotë

21 vjetorin e nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit këtë vit e përmbyllëm me “Peace Festival” të suksesshëm, në sheshin Skenderbeu në Shkup. Me këtë rast shpreh falenderim për gjithë të pranishmit që ishin me mijëra në numër, bashkë me artistët

Read Full Article
Porosia e Ali Ahmetit në 21 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit | VIDEO

Porosia e Ali Ahmetit në 21 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit | VIDEO Updated

A kanë përfituar nga MO të gjithë komunitetet apo veç shqiptarët? Flet Ali Ahmeti! Ndër synimet e MO ishin barazia, si dhe integrimi në NATO dhe BE. Vlerësimi i Ali Ahmetit pas 21 vitesh? Në 21 vjetorin e MO, si

Read Full Article
Fuere: Të ruhet fryma e Marrëveshjes së Ohrit

Fuere: Të ruhet fryma e Marrëveshjes së Ohrit Updated

Marrëveshja e Ohrit i ka përballuar sfidës së kohës por fryma e saj duhet të ruhet edhe më tej, vlerëson ish ambasadori i BE-së në Shkup Ervan Fuere. Në një intervistë për Alsat, Fuere thotë se duhet të zbatohen politika

Read Full Article
Besimi: Me Marrëveshjen e Ohrit u sigurua e ardhmja demokratike dhe euroatlantike

Besimi: Me Marrëveshjen e Ohrit u sigurua e ardhmja demokratike dhe euroatlantike

Sot shënojmë 21 vite nga nënshkrimi i Marrëveshjes kornizë të Ohrit, me të cilën u sigurua e ardhmja e qetë, demokratike dhe euroatlantike e shtetit tonë, me pjesëmarrje të barabartë të të gjitha bashkësive etnike, shkroi në Fejsbuk ministri i

Read Full Article
Grubi: Marrëveshja e Ohrit gurëthemeli i të gjitha të arriturave

Grubi: Marrëveshja e Ohrit gurëthemeli i të gjitha të arriturave

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi me rastin e 21 vjetorit të nënshkrimit të Marrëveshjes Paqësore të Ohrit ka uruar sot të gjithë qytetarët e vendit duke rikujtuar konstelacionet kohore që sollën

Read Full Article