Back to homepage

Etiketë "Zjarr"

Ishulli i Sazanit në flakë, terreni vështirëson situatën

Ishulli i Sazanit në flakë, terreni vështirëson situatën

Situata në ishullin e Sazanit mbetet problematike në Shqipëri, ndërsa flakët po vijojnë të djegin pemët dhe shkurret. Në zonë ndodhen edhe 40 ushtarë të Forcave të Armatosura së bashku me 30 punonjës të ADZM, të cilët po punojnë për

Read Full Article
Greqia po lufton me zjarret në Athinë. Në Bangladesh: Mbi 40 të vrarë, qindra të plagosur

Greqia po lufton me zjarret në Athinë. Në Bangladesh: Mbi 40 të vrarë, qindra të plagosur

Zjarrfikësit grekë të dielën po luftonin me një zjarr për të dytën ditë pranë dy periferive të Athinës. Mediat lokale raportuan disa dëme në shtëpi si dhe automjete, me 65 vetura zjarrfikëse dhe 283 zjarrfikës që ende operojnë në zonë.

Read Full Article
Pas stuhisë vjen lehtësimi, zjarri në Tetovë u shua

Pas stuhisë vjen lehtësimi, zjarri në Tetovë u shua

Edhe në orët e mbrëmjes zjarrfikësit kanë punuar për shuarjen e plotë të zjarrit në Tetovë, i cili gjatë ditës së djeshme pas “luftës” disa orëshe u vendos nën kontroll. Zjarri filloi në ndërtesën e ish-fabrikës “Makedonija Tabak” dhe përfshiu

Read Full Article
Zjarr në stadiumin e qytetit në Tetovë

Zjarr në stadiumin e qytetit në Tetovë

Mbrëmjen e djeshme në 20:45 minuta në SPB Tetovë është raportuar se ka shpërthyer zjarr në hapësira të pashfrytëzuara në anën lindore të stadiumit të qytetit në Tetovë. Në to kishte një sasi të madhe mbeturinash të ndryshme dhe goma

Read Full Article